Na korak do 20 sa internet prodavnicom!

S ponosom želimo da Vas obavestimo da će 22. jula 2020. godine početi sa radom naša internet prodavnica. Prošlo je fantastičnih 18 godina od početka poslovanja našeg prodajnog salona. Dosta toga se promenilo u našem poslovanju, gde smo proširili naš prodajni salon, uvrstili impozantan broj artikala, a na sve to postali ozbiljniji i iskusniji.
Imajući na umu da ovaj uspeh ne bismo doživeli da nije bilo Vas, želeli smo da ovu radost podelimo sa Vama i odlučili da pripremimo neverovatne popuste za Vas u narednom periodu. ONLINE kupovinom nameštaja u periodu od 22. do 31. jula ostvarujete dodatni popust od 5% na celokupan iznos, a važi i za proizvode koji su na akciji.

Letnje super sniženje

Iskoristite letnje super sniženje i ovo varljivo leto upotpunite kvalitetnim komadima nameštaja i tako obradujte sebe i Vaše najmilije. Ukoliko ste u mogućnosti, posetite naš prodajni salon i uverite se u kvalitet i pouzdanost naših proizvoda.
Letnje super sniženje će trajati od 22.jula do 15.avgusta i ne dozvolite sebi da propustite priliku i uštedite i do 40% na odabrane komade nameštaja.
Artikli koji će biti na letnjem super sniženju i koje ćete moći putem naše ONLINE prodavnice da naručite i pritom dobijete dodatnih 5% popusta na celokupan iznos su pred Vama.